Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2024 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

Tandemassers

Wij leveren verschillende typen tandemasser bakwagens. Een tandemasser bakwagen onderscheidt zich door zijn lage laadvloeroppervlakte doordat de bak tussen de wielen rust. Deze bakwagens zijn leverbaar van 2000 tot 3500 kg bruto draagvermogen. Het praktische en veilige Tuv vastbindsysteem is standaard gemonteerd. Deze bakwagens kunnen in aluminium, staal of in verschillende kleuren hout geleverd worden. Verder zijn diverse opties verkrijgbaar als: Huif, lier, opzetborden, zware spatborden en beschermbeugels. 


Hapert K-Forte 

Klik hieronder voor meer informatie over deze aanhangwagen:
Folder Hapert K-Forte

Dé Bakwagen is niet voor niks de gekozen naam voor de geheel vernieuwde bakwagen van HAPERT. Compleet vernieuwd, robuust, doordacht en functioneel. In vele standaard afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Het innovatief design combineert een sterk, volledig gelast chassis en een mooi vormgegeven casco. De robuuste bakwagen die u gewend bent, met een vooruitstrevend uiterlijk, de K Forte. Bovendien bent u, door het "HAPERT koppelingshoogte-aanpassingssysteem" altijd verzekerd van de juiste koppelingshoogte. En dus van een veilig en comfortabel rijgedrag. 

  

Nieuw! Het Off-Road pakket, maak van uw bakwagen een robuuste krachtpatser:
Dit pakket bestaat uit afschermbeugels voor, boven en achter de spatschermen incl. steps van aluminium tranenplaat, robuuste aluminium spatschermen, achterlicht afscherming en all-terrain banden 205/70R15. 

Nieuw! Het Aannemers pakket, onmisbaar voor elke Bakwagen: 
Dit pakket bestaat uit een versterkt voorrek en robuuste aluminium spatschermen. 

Er zijn geen producten gevonden.

479