Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2023 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

Brian James Trailers

 

De Brian James Trailers hebben al meer dan 20 jaar het vaste vertrouwen van autoliefhebbers en professionals. Het internationaal opererende bedrijf staat vooral bekend als toonaangevend leverancier van lichtgewicht autotransportmiddelen van topkwaliteit. 

In meer dan 20 jaar heeft Brian James ondervonden hoe de producten optimaal duurzaam zijn zonder dat ze buitensporig zwaar hoeven te zijn. De organisatie is vooral erg gericht op vooruitgang. Zo worden er hoogwaardige ontwerpen opgeleverd voor de toekomst die resulteren in producten die voldoen aan de specialistische behoeften van autoliefhebbers als professionals. De kwaliteit die de klant daarbij verwacht worden bij Brian James Trailers absoluut gehandhaafd. 

Bekijk nu ons aanbod van Brian James

‘’ Brian James Trailers: Connected to you’’ 

Officiële Brian James Trailers dealer 
Als internationaal bedrijf met onder andere dealers in Nederland, Duitsland en Engeland en klanten die van nog verder weg komen is het belangrijk om als dealer over alle kennis met betrekking tot de trailers van Brian James te beschikken. Er zijn veel verschillende modellen met elk hun eigen kwaliteiten en sterke eigenschappen. 

Mocht u graag meer informatie ontvangen over een specifiek model van Brian James Trailers of een persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op.
 

  • Brian James Cargo 2011 (1)

    Kantelbare aanhangwagens

    Deze kantelbare aanhangwagen behoort onder de Brian James trailers. Dit merk heeft in 20 jaar tijd een hele goede naam gemaakt voor zichzelf. Dit komt door de goede kwaliteit en daardoor het vertrouwen van verschillende professionales en liefhebbers van auto's.  De Cargo kantelbaar is voorzien van verschillende gemakken. Zo heeft deze een reservewiel, oprijklep aan de achterzijde en bindpunten in de laadvloer. LED-zijverlichting zal ook niet ontbreken, evenals aluminium zijborden en een stekkerdoos met krulsnoer aan de voorzijde.  Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden of andere vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u verder op (de) weg te helpen. U kunt altijd e-mailen naar info@jozua-aanhangwagens.nl of even bellen naar 0341-412724. 
    Meer informatie
560