Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2024 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

IFOR WILLIAMS AANHANGWAGENS

Al meer dan 50 jaar is Ifor Williams een begrip in de trailer-industrie en dat is niet voor niets! Eigenschappen die altijd sterk naar voren komen bij de aanhangwagens van Ifor Williams zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en bovenal veiligheid. De Britse marktleider is continu bezig met nieuwe investeringen en verbeteringen om de kwaliteit van zijn producten zo hoog mogelijk te houden. Zo werd er in 1990 gekozen voor een eigen galvanisatie-afdeling, waardoor de kwaliteit van het chassis en andere elementen drastisch verbeterden. Meer recent kan men denken aan nieuwe computergestuurde lasers, die gebruikt worden tijdens het productieproces.

De aanhangwagens zijn allemaal afkomstig uit Noord-Wales waar ze worden geproduceerd in vier verschillende vestigingen. Niet alle onderdelen van de trailers worden hier geproduceerd, maar de onderdelen die van buiten af komen worden uitvoerig uitgezocht bij Ifor Williams zelf. Zo kunnen ze nog altijd de hoogste kwaliteit garanderen. 

''Britain's Leading Trailer Manufacturer''

Officiƫle Ifor Williams dealer

Alle aanhangwagens van Ifor Williams worden uitsluitend aangeboden via een uitgebreid netwerk van professionele dealers. Jozua is een van deze professionele dealers. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat we bij Jozua Aanhangwagens alle kennis en faciliteiten hebben om u steeds weer op (de) weg te helpen.

De combinatie van bovengenoemde punten zorgt ervoor dat de trailers vrijwel altijd een hoge restitutiewaarde hebben. 

Mocht u behoefte hebben naar gepersonaliseerd advies of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op. 

567