Reparatie & Onderhoud

Waarom Jozua Aanhangwagens regelmatig onderhoud aanbeveelt....

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw aanhangwagen én voor de verkeersveiligheid. Bij een regelmatig gebruik van de aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG-onderhoudsbeurt aan te bevelen. Gebruikt u uw aanhangwagen alleen tijdens de vakantie, dan kan eens per twee jaar voldoende zijn.

De BOVAG-onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide keurmeesters. Ze kijken standaard naar de remmen, de assen en het chassis, de opbouw en natuurlijk de verlichting. Indien nodig zullen ze onderdelen vervangen of repareren, zodat u weer veilig op weg kunt. Na het onderhoud ontvangt u de BOVAG-jaarsticker in combinatie met een BOVAG-onderhoudsrapport, als bewijs dat uw aanhangwagen goed is onderhouden volgens de BOVAG-kwaliteitseisen.
De BOVAG onderhoudsbeurt wordt ook erkend voor de jaarlijkse VCA-keuringen voor bedrijven. Tevens is Jozua Aanhangwagens officieel service partner van AL-KO Voertuigtechniek.

                                              
 
Ook voor onderhoud aan uw caravan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dan de BOVAG-onderhoudsbeurt aan het chassis en testen eveneens de gasinstallatie door deze af te persen. Indien nodig kunt u ook de gasslang door ons laten vervangen. Ook verzorgen wij het onderhoud aan, of reparatie van uw caravan-mover.

Wanneer u vooraf een prijsindicatie van de kosten wilt hebben is dit altijd mogelijk. Onze monteurs maken dan eerst een overzicht met de te verwachten werkzaamheden, u kunt dan beslissen wat u wilt laten repareren/vervangen. Ook bij onverwachte kosten wordt u altijd eerst door ons op de hoogte gesteld.

Tevens zijn onze monteurs gespecialiseerd in het opbouwen van 12V en 24V installaties op auto's, bedrijfswagens en aanhangwagens. U kunt hierbij denken aan elektrische lieren, laadstroom-toepassingen, zekeringskasten, omvormers, etc.

Kortom..... uw aanhangwagen of caravan is bij de monteurs van Jozua Aanhangwagens in goede handen!!  

  • Er zijn nog geen berichten geplaatst.