KALF TRAILERS

 

De Kalf Trailers worden gemaakt in Lelystad, van hieruit gedistribueerd en via verschillende dealers verkocht. Dealers van Kalf Trailers zijn al jaren actief in Nederland, Duitsland, België en Engeland waar het snelgroeiende bedrijf al snel een breed klantenbestand hebben opgebouwd met veel trouwe en tevreden klanten. De specialisatie van Kalf Trailers zit in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Kalf staat erom bekend dat er met het ruime aanbod voor eigenlijk bijna elke boot wel een passende trailer te vinden is. 

Er is keuze uit twee verschillende lijnen bij Kalf Trailers. De keuze bestaat uit de Luxe Lijn en Basic Lijn. Alle uitvoeringen worden standaard uitgerust met een motorbootpakket. Hiernaast zijn er ook vele andere pakketten waaruit u kunt kiezen. Ook zitten er vele extra’s bij waarvan sommige standaard en andere optioneel bij de trailers zitten. 

‘’Zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit.’’ 

Een aantal extra’s waaruit gekozen kan worden bij een Kalf Trailer zijn bijvoorbeeld een geknikte dwarsbalk of RVS remkabels. Voor de geremde trailers bestaat keuze voor een schokdemper en bij de Goliath keuze voor een zelf remmende lier. Zo zijn er talloze mogelijkheden met Kalf Trailers. 

Mocht u vragen hebben over wat de beste opties voor u zouden zijn en had u graag persoonlijk advies gewild, neem gerust contact met ons op.