Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2023 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

Anssems Aanhangwagens

 

Sinds 1977 produceert Anssems Aanhangwagens B.V. al aanhangwagens. Vanuit het Brabantse dorp Hulten werden er allerlei soorten aanhangwagens geproduceerd. Deze aanhangwagens stonden erom bekend dat lang mee te kunnen gaan en zo kregen de aanhangwagens van Anssems de reputatie van ‘’de onverslijtbare aanhangwagen’’. Deze reputatie breidde zich al snel uit, wat ervoor zorgde dat er ook aanvragen uit het buitenland kwamen. 


In het begin van hun bestaan produceerde Anssems ook specifiek op klantspecificaties. Dit is in 2000 veranderd omdat de organisatie met een nieuwe productlijn op de markt kwamen, en hiermee ook een nieuwe manier van produceren. Deze nieuwe productlijn voldoet volledig aan de eisen van deze tijd: een licht maar zeer sterke chassis afgewerkt met degelijke assen, verlichting en allerlei handige details. Deze nieuwe manier van produceren heeft ook voor de nieuwe en meer aantrekkelijke prijs gezorgd.

De aanhangwagens van Anssems worden alleen via de officiële dealers verkocht. De dealers zijn verspreid over verschillende Europese landen. Alle aanhangwagens zijn ook dubbelop gecontroleerd voordat de Anssems aanhangwagens aan de dealer worden geleverd. Dit is één van de manieren waarop er extra aandacht aan kwaliteit besteed wordt, zo wordt het nogmaals duidelijk gemaakt hoe het komt dat kwaliteit een kenmerk is van deze producten. 

Mocht u nog vragen hebben over meer specifiekere informatie voor een bepaalde aanhangwagen en had u persoonlijk advies gewild, neem gerust contact met ons op. 

558