Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2023 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

Over Jozua

Jozua Aanhangwagens is door Piet Wiggelinkhuijsen opgericht in 1985. Hij is een eenmanszaak gestart in de handel en reparatie van aanhangwagens en paarden-trailers. De klantenkring groeide gestaag en uitbreiding bleek al snel nodig.

In 1993 is er een nieuwe bedrijfslocatie in gebruik genomen op Industrieterrein "Lorentz". Op deze locatie beschikken wij over een moderne werkplaats, showroom en buitenterrein en een uitgebreid magazijn. Door de aanhoudende expansie zijn er inmidddels ook op deze locatie de nodige verbouwingen en uitbreidingen gedaan om de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen. Doordat zoon Arjan Wiggelinkhuijsen inmiddels het bedrijf overgenomen heeft, is een familiebedrijf geboren.

Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een toon-aangevende leverancier van alle soorten aanhangwagens voor de meest uiteenlopende doeleinden. Op deze site vindt u een overzicht van de meest gangbare uitvoeringen en modellen. Ook voor reparatie en onderhoud aan alle merken kunnen wij een snelle afhandeling garanderen door de grote voorraad onderdelen die in ons magazijn permanent voorradig zijn. Inmiddels weten ook veel caravaneigenaren ons te vinden voor onderhoud. Onze monteurs adviseren u graag over de vele mogelijkheden!

Ons bedrijf is mede bekend in de BeNeLux door de grote sortering Ifor Williams trailers. Wij streven ernaar om altijd het volledige programma van deze Engelse fabrikant uit voorraad te kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan de paardentrailers en veetrailers, maar ook gesloten aan-hangwagens, machinetransporters en kippers. Inmiddels weten afnemers vanuit Amerika, Afrika, Caribisch Gebied en geheel Europa ons bedrijf te vinden voor de levering van en service aan het Ifor Williams programma.

Door een diversiteit aan leveranciers kunnen wij u altijd een kwaliteitsproduct bieden dat exact op uw wensen is afgestemd. Ook voor speciaalbouw kunnen wij u hoogwaardige oplossingen bieden die ook binnen ons bedrijf kunnen worden gerealiseerd. Jozua Aanhangwagens is leverancier van: Ifor Williams, Hapert, Henra, Saris, Anssems, Brian James, Hulco, Hotra, Weijer, Pega en Kalf trailers

Ons bedrijf richt zich op de professionele markt in de bedrijfsmatige, overheids en particuliere sector.

Jozua Verhuur is een afdeling binnen ons bedrijf waar wij mobiele winkels verhuren. Deze verkoop-wagens zijn volledig door ons ingericht voor de verkoop van patat, snacks, vis, brood en kaas. Wij verhuren deze verkoopwagens vanaf een dag, een weekend, maand of seizoen. U kunt hierbij denken aan winkelverbouwingen, evenementen, feesten en standplaatsen. Een groot gedeelte van onze verkoopwagens vindt u op deze site onder de rubriek verkoopwagenverhuur. 

De lierenwebshop Elektrische-lier.nl is ontstaan vanuit Jozua Aanhangwagens B.V. 
Een complete online winkel voor al uw lieren en toebehoren! U vindt hier de complete lijn elektrische lieren van Superwinch, Warn Winch en CarbonWinch. Al 40 jaar vertrouwen velen dagelijks op de 12V en 24V lieren van dit Amerikaanse topmerk! Uiteraard vindt u in deze lierenshop ook alle accessoires, onderdelen en reparatie voor uw Elektrische lier.
Vanzelfsprekend gegarandeerd scherpe prijzen op Elektrische-lier.nl en een snelle levering!

Jozua Aanhangwagens.
De professionele keuze!

   

449