Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2023 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

HAPERT Aanhangwagens


Al 50 jaar lang staat Hapert aanhangwagens garant voor de meest sterke aanhangers. Deze fabrikant van aanhangwagens tot 3500kg totaalgewicht is al jaren marktleider in Nederland. Daarnaast zijn het ook de meest duurzame aanhangers van Europa. Dit is te danken aan de beproefde lastechnologie die wordt toegepast op de aanhangers. Al deze eigenschappen maakt de Hapert aanhangwagen uniek in de markt. 

De HAPERT aanhangwagens zijn gespecialiseerd in het verrichten van zwaar werk. Deze aanhangwagens zijn het meest stabiel in de gewichtsklasse van 3.500 kilogram. Er  zijn zeer krachtige heavy duty-modellen leverbaar met paraboolvering inclusief schokbrekers. Deze modellen zijn speciaal ontworpen om de zwaarste ladingen zo stabiel en comfortabel mogelijk te transporteren. 

‘’Transportoplossingen waarop u blindelings kunt vertrouwen.’’ 

Officiële HAPERT dealer in Harderwijk
Iedere Hapert dealer behoort te voldoen aan hoog gestelde eisen op het gebied van service en klantgerichtheid. Wagenbouw Hapert wil ook alleen geassocieerd worden met erkende dealers die dezelfde kernwaarden uitstralen. Deze kenmerken zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Jozua Aanhangwagens is Premium Hapert dealer. Wij mochten reeds Hapert aanhangwagens afleveren in Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Lelystad, Almere, enz enz. voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden of offerte van een Hapert aanhanger of behoefte hebben aan persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op. 

561