Snelliusstraat 16
3846 BT
Harderwijk
© 2023 Jozua AanhanwagensAlgemene voorwaardenSitemap

HULCO TRAILERS


In 2003 in Tilburg opgericht en explosief groeiend week Hulco Trailers al snel uit naar een nieuwe locatie in Duitsland. Hier vindt nu op uiterst moderne wijze de productie van de kwaliteitsaanhangwagens plaats. De aanhangwagens worden geproduceerd voor de professionele markt, dus kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan centraal bij Hulco. Er wordt voor gezorgd dat de aanhangwagens veelvuldig en onder allerlei omstandigheden gebruikt kunnen worden. 

Bij de keuze van de leveranciers van al het materiaal wordt er gekozen voor kwaliteit. Naast kwaliteit staat ook de veiligheid hoog in het vaandel. Hier heeft Hulco vooral rekening gehouden met de verlichting zodat de aanhangwagens ook goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Daarnaast is het gebruiksgemak ook heel belangrijk omdat de aanhangwagen een hulpmiddel is bij het werk. Hulco probeert zo te denken vanuit het perspectief van de gebruiker. 

‘’Topkwaliteit en functionaliteit.’’ 

Officiële Hulco dealer 
Elke aanhangwagen is voorzien van een royale standaarduitrusting om de kernwaarden waar de organisatie voor staat te ontmoeten. Wat deze uitrusting inhoudt verschilt per model maar alle opties zijn bekend bij de onze verkoopafdeling. 

Mocht u nog vragen hebben over de modellen van Hulco Trailers of gepersonaliseerd advies willen, neem gerust contact met ons op. 
 

562