Ifor Williams aanhangwagens

Ifor Wiliams aanhangwagens
AL meer dan 50 jaar is Ifor Williams een begrip in de trailer-industrie en dat is niet voor niets. Een Ifor Williams aanhangwagen is betrouwbaar, duurzaam, maar bovenal veilig. De Britse marktleider zorgt continu voor nieuwe investeringen en verbeteringen. Zo werd er in 1990 gekozen voor een eigen galvanisatie-afdeling, waardoor de kwaliteit van het chassis en andere elementen drastisch verbeterden. Meer recent kan men denken aan nieuwe computergestuurde lasers, die gebruikt worden tijdens het productieproces.

De aanhangwagens worden geproduceerd in drie verschillende vestigingen, deze zijn allen gevestigd in Noord-Wales. Onderdelen van de trailers die niet zelf worden geproduceerd worden uitvoerig uitgezocht door Ifor Williams, zodat zij altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Officiƫle Ifor Williams dealer
Alle Ifor Williams aanhangwagens worden uitsluitend aangeboden via een uitgebreid netwerk van professionele dealers. Jozua is een van deze dealers. Wij hebben de kennis en faciliteiten om u steeds weer op (de) weg te helpen.

De combinatie van bovengenoemde punten zorgt ervoor dat de trailers vrijwel altijd een hoge restitutiewaarde hebben.

534