ACTIEPAGINA

De aanhangwagens van HAPERT staan garant als een van de sterkste en meest duurzame producent van Europa. Dit komt onder anderen door de beproefde lastechnologie die ze toepassen op hun producten. Al deze eigenschappen maakt Hapert uniek in de markt. 

Het komt niet vaak voor dat er voor nieuwe aanhangwagens een scherpe prijs gehanteerd kan worden die lager ligt dan de standaard verkoopprijs. Nu kan dat, en wel op onderstaande nieuwe modellen.

Bekijk de merkpagina van HAPERT

‘’Transportoplossingen waarop u blindelings kunt vertrouwen.’’ 

Officiële HAPERT dealer
Iedere HAPERT dealer behoort te voldoen aan hoog gestelde eisen op het gebied van service en klantgerichtheid. HAPERT wil ook alleen geassocieerd worden met erkende dealers die dezelfde kernwaarden uitstralen. Deze kenmerken zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. 

ACTIEMODELLEN 
Alle aanhangwagens die hieronder staan weergegeven nemen deel uit van de actie. De oude en nieuwe prijzen staan bij de producten weergegeven. 

Mocht u interesse hebben of een vraag over deze HAPERT aanhangwagens, of behoefte hebben aan persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op.